Sağlık

prof. Saraçoğlu tavsiye ediyor! 2-3 yemek kaşığı tüketmeniz yeterli… Deneyen mide rahatsızlığının ne olduğunu bilmiyor!

Yediğimiz ve içtiğimiz her şey sindirim sisteminden sonra midede dinlenmeyi bekler. Bu nedenle ağzımızdan geçen her lokma doğrudan midemizi etkiler.

Aksi takdirde bazı mide problemleri yaşanabilir. Gastrit ve ülser mide hastalıklarının ortasında en sık görülenleridir. Bu tür rahatsızlıkları olanların yediklerine daha fazla dikkat etmesi gerekir.

Mide rahatsızlıklarının tedavisinde kullanılan birçok ilaç bulunmaktadır. Ancak bazı kişiler uyuşturucuya başvurmak yerine sorunlarını evde doğal yöntemlerle çözmek istiyor.

Bu noktada Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun önerisi devreye giriyor. Sağlıklı beslenme konusunda birçok yolu ve reçeteyi gösteren Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu mide rahatsızlığı olanlar için yemek önerdi.

2-3 kaşık yedikten sonra mide rahatsızlığına iyi geldiğini belirtti. İşte Prof. Dr. Saraçoğlu’nun gastriti ve ülseri kökünden kesen mucizevi besini…

Mide yaralarına şifa!

prof. İbrahim Saraçoğlu özellikle mide yaraları, ülser ve gastrit için tahini öneriyor.

2-3 yemek kaşığı tahini aç karnına tüketin ve ardından yarım saat su içmeyin. Böylece midedeki yaraları ve sorunları iyileştirecektir.

NOT: Şeker hastalarına tahin haramdır. Şeker hastasıysanız tahin ve türevlerini çok az tüketin.

sariyahsi-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu